PVC Prozori

Ako kreirate nov objekat ili želite da ga renovirate i učinite udobnijim, važno je, izmedu ostalog, obratiti posebnu pažnju na prozore.

PVC profili za prozore i proizvode se u različitim oblicima i veličinama, u skladu sa veoma raznovrsnim zahtevima korisnika, tako da je praktično moguće napraviti svaki oblik prozora:

Što je posebno važno kada se renoviraju stare zgrade i kada je važno da fasada ostane vizuelno nepromenjena. Pored bele boje PVC prozori mogu biti u preko 50 boja, dezena i tekstura drveta i aluminijuma, što može zadovoljiti ukus i onih najprobirljivijih. Boje stolarije su veoma postojane i otporne na razne vremenske uticaje, ne blede, a ne mogu ih narušiti ni smog, ni vlaga, ni jako sunce, ni uporna kiša.


Višekomorni profili

Višekomorni profili (pet, šest komora), proizvode se u više različitih sistema, koji se razlikuju po dizajnu i tehničkim osobinama. Vi imate mogućnost izbora između klasičnih, ravnih ili zaobljenih kontura, sa različitim sistemima zatvaranja i tri dubine ugradnje (70, i 76 mm). U naše profile mogu se ugraditi dvoslojna i troslojna stakla debljine do 52mm.

Na taj način moguće je svaki prozor uskladiti sa Vašom vizijom i kreativnim zahtevima.


Prednosti PVC prozora

PVC prozori su zdravi, trajni, pouzdani i predstavljaju najbolji odnos kvaliteta i cene na svetskom kao i na našem tržištu. Pored toga, PVC prozori su i lideri sa stanovišta ekologije. Svojim termo-izolacionim karakteristikama čuvaju energiju i pri grejanju i pri hlađenju, proizvode se i recikliraju uz utrošak i do 15 puta manje energije nego aluminijumski prozori, a za razliku od drvene stolarije, PVC prozori štede šume koje su pluća naše planete.

Pored bele, PVC prozori mogu biti u preko 40 boja, dezena i tekstura drveta i aluminijuma, što kvalitetom izrade lako može zavarati i najbolje poznavaoce.


Ugradnja prozora

Osim kvalitetnog prozora ništa manje bitan detalj je ugradnja prozora. Pri ugradnji se moraju ispuniti sve norme da bi konačan proizvod imao najbolju i dugotrajnu funkciju.

Pravilna ugradnja prozora korišćenjem visokokvalitetnih šrafova, ankera i zaptivnih materijala obezbedjuje najbolju hidro, termo i zvučnu izolaciju.