PVC Stolarija

Naši višekomorni profili od kojih se izradjuju prozori smanjuju rasipanje toplotne energije. Sam sastav profila prema propisima EU je prilagodjen svim vremenskim uslovima i naglim promenama temperature (podnosi do 85°C spoljne temperature). Sa odgovarajućim staklima možete blokirati i UV i IR zračenja u kombinaciji kvalitetnog mehanizma, dobrog profila i palete stakala koje imamo u ponudi. Spoljnu buku možete svesti na minimum (od -30 db do -45 db) sam sistem je osmišljen da poseduje potpunu vodonepropustljivost.

Pvc materijal
je zbog specijalnih aditiva (hlor itd.) postigao i sve standarde sigurnosti zato što ne gori u slučaju požara. Funkcionalnost prozora možete upotpuniti sa spoljnom i unutrašnjom klupicom (pvc i aluminijumska).

 

U ponudi imamo dve varijante PVC prozora 6 komorni i 5 komorni:

Oba sistema izradjujemo u beloj boji i drvo dekor (zlatni hrast, orah...).

Osim klasičnih jednokrilnih i dvokrilnih prozora ovi sistemi podržavaju zastakljivanje terasa, vrata i izloga za lokale.

Prednosti PVC stolarije nad drugim materijalima su brojne, navešćemo samo neke:


ZAŠTO PVC STOLARIJA?

Ekonomska isplativost

PVC stolarija je dugovečna, funkcionalna u pogledu osnovnih zahteva koje mora ispunjavati, nezahtevna u pogledu održavanja, estetski doterana i ekonomična.

 

Šestokomorni profili PRESTIGE sa izuzetnim karakteristikama:

 

 

 

Petokomorni profil Arcada

Petokomorni profili ARCADA sa izuzetnim karakteristikama: